Deel je verhaal met Antwerpen Autoluw

Heb je een een positieve ervaring met een autoluw Antwerpen of andere autoluwe steden die je wil delen met de wereld? Vertel ons hier je verhaal en we bekijken hoe we het kunnen delen met de wereld. Samen maken we van Antwerpen een autoluwe stad.

Houd er wel rekening mee dat je met je verhaal moet voldoen aan onze waarden. Als we meer informatie nodig hebben nemen we nog contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze waarden

ONAFHANKELIJK, IDEALISTISCH EN POSITIEF

Antwerpen Autoluw heeft een betere stad voor ogen voor élke inwoner, ongeacht achtergrond en overtuigingen:

  • Antwerpen Autoluw is non-profit.
  • Antwerpen Autoluw is niet gebonden aan een politieke stroming. Wij zijn er van overtuigd dat minder, trager en galanter verkeer voor iedereen de sleutel is voor een trendy, welvarende, mooie, gezonde en mensvriendelijke stad.
  • Antwerpen Autoluw gelooft in positieve verhalen. Wij zijn er niet om kwaad te spreken over de auto (er zijn veel situaties waarin een wagen een prima keuze is), maar we zijn ervan overtuigd dat Antwerpen een betere stad is met meer plek voor wandelaars, fietsers en openbaar vervoer. En dit willen we met positieve verhalen overbrengen.

Alle personen die als auteur verbonden zijn aan Antwerpen Autoluw doen dit aan de hand van de bovenstaande grondwaarden.

Antwerpen Autoluw